Home
Chord indo
ndarboy
Chord Wong Sepele Ndarboy Genk - tangise ning ati raiso tak bendung

Chord Wong Sepele Ndarboy Genk - tangise ning ati raiso tak bendung

 

Intro: D Gm D Gm
        Bm A G A

D      A/C#     Bm       F#m
duh abote, kahanane uripku
  G            D
kudu nandang loro
          Em        A  Em A
dipandang sesisih moto..

D        A/C#        Bm       F#m
yen takdire, kudu dikuat-kuatke
 G              D
aku mung wong sepele
     Em      A
kudu kuat atine..

  Bm
kadang pingin ngeluh
       F#m
naliko kentekan eluh
  G
kodrate manungso
       D          A
kui pancen bedo-bedo..

  Bm
dedel duwel ati
        F#m
nompo kasunyatan iki
  G           Em
kudu tak tambani
         A             D
kanggo jalani.. uripku iki..

Chorus:
  A                  D
jujur.. sedih uripku koyo mengkene
        Em           A         D
sugih waras durung tau tak rasake..
 A                   D          Bm
urip.. dewe tresno raono sing gape
       E                          A
kudu sabar mung dianggep wong sepele..

         G           A
mlaku we kadang kesandung
    F#m         Bm
ora ono sing nulung
        Em         A       D
tangise ning ati raiso tak bendung..

Intro: Bm F#m G D
       Bm F#m G  Em  A..

D        A/C#        Bm       F#m
yen takdire, kudu dikuat-kuatke
 G              D
aku mung wong sepele
     Em      A
kudu kuat atine..

  Bm
kadang pingin ngeluh
       F#m
naliko kentekan eluh
  G
kodrate manungso
       D          A
kui pancen bedo-bedo..

  Bm
dedel duwel ati
        F#m
nompo kasunyatan iki
  G           Em
kudu tak tambani
         A             D
kanggo jalani.. uripku iki..

Chorus:

  A                  D
jujur.. sedih uripku koyo mengkene
        Em           A         D
sugih waras durung tau tak rasake..
 A                   D          Bm
urip.. dewe tresno raono sing gape
       E                          A
kudu sabar mung dianggep wong sepele..

         G           A
mlaku we kadang kesandung
    F#m         Bm
ora ono sing nulung
        Em         A       D
tangise ning ati raiso tak bendung..

         G           A
mlaku we kadang kesandung
    F#m         Bm
ora ono sing nulung
        Em         A          D
tangise ning ati raiso tak bendung..

       G            A
aku pancen wong sepele
          F#m            Bm
nanging bakal tak buktekke
      Em         A         D
dadi uwong ojo seneng nyepelekke..

No comments